Over mij

Hoii, mijn naam is Anne Zwart. Een eenentwintig jarige afgestudeerde fotografie student van het Grafisch Lyceum in Rotterdam maar gevestigd in Delft. Naast fotografie ben ik dol op festivals, lekker eten en de zon. Het meeste van mijn tijd besteed ik aan fotografie en ben nu hard aan het werk om hier mijn full-time baan van te maken!

Werkwijze

Wat ik het belangrijkste vind aan fotografie is de pure emoties vast leggen. Het hoeft niet in scene gezet te zijn, iedereen is mooi op zijn eigen unieke manier. Ik zal jullie fotograferen zoals jullie echt zijn. Daarom zal ik er alles aan doen om jullie met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Camera ervaring

In totaal ben ik al ongeveer zo’n 7 jaar bezig met fotografie. In deze jaren heb ik al veel geleerd en elk jaar leer ik weer nieuwe dingen. Ik specialiseer mij voornamelijk in bruiloften.

7

JAAR AAN HET FOTOGRAFEREN

30

TEVREDEN KLANTEN

575

LIKES OP FACEBOOK

16

BRUILOFTEN

team_image
Dit ben ik

Een positieve meid die er alles aan doet om haar dromen waar te maken. Toen ik 12 was wist ik het al zeker, ik wil fotograaf worden!

team_image
Vrolijk

Ik zal altijd blijven lachen, een glimlach is namelijk het mooiste accessoire die je kan dragen. Samen met een goed humeur natuurlijk!

team_image
Een leuk weetje

Er zijn een paar dingen waar mijn brein van op hol slaat. Bijvoorbeeld als iemand een zak chips aan de onderkant opent of als er nog 1 streepje op het whiteboard zit.

team_image
Mijn favorieten

Milka oreo Chocola, Apple, pizza, natuur, uitgaan, dansen, festivals, Mojito, de zon, vakantie, Canon, Nike, pumps, acryl nagels en Pandora