Over mij

Hola, mijn naam is Anne Zwart. Een twintigjarige afgestudeerde fotografie student van het Grafisch Lyceum in Rotterdam maar gevestigd in Delft. Naast fotografie ben ik dol op dansen, lekker eten en de zon. Het meeste van mijn tijd besteed ik aan fotografie en daarom ben ik ook blij om te presenteren dat ik dit jaar mijn bedrijf officieel ga maken!

Werkwijze

Wat ik het belangrijkste vind aan fotografie is de pure emoties vast leggen. Het hoeft niet in scene gezet te zijn, iedereen is mooi op zijn eigen unieke manier. Daarom zal ik er alles aan doen om jullie met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Camera ervaring

Door mijn school en stage heb ik aardig wat camera ervaring achter de rug. Van studio tot natuur en van bruiloften tot stillevens. Gelukkig vind ik al deze dingen ook leuk om te doen, daarom ben ik ook bereid om deze vaardigheden nog verder uit te breiden. 

5

JAAR AAN HET FOTOGRAFEREN

5

LOVESHOOTS

18

GELUKKIGE KLANTEN

11

BRUILOFTEN

team_image
Dit ben ik

Een positieve meid die er alles aan doet om haar dromen waar te maken. Toen ik 12 was wist ik het al zeker, ik wil fotograaf worden!

team_image
Vrolijk

Ik zal altijd blijven lachen, een glimlach is namelijk het mooiste accessoire die je kan dragen. Samen met een goed humeur natuurlijk!

team_image
Een leuk weetje

Er zijn een paar dingen waar mijn brein van op hol slaat. Bijvoorbeeld als iemand een zak chips aan de onderkant opent of als er nog 1 streepje op het whiteboard zit.

team_image
Mijn favorieten

Milka oreo Chocola, Apple, pizza, natuur, uitgaan, dansen, festivals, Mojito, de zon, vakantie, Canon, Nike, pumps, acryl nagels en Pandora