Alles wat je krijgt als je mij boekt als fotografe voor jullie bijzondere dag!


Ten eerste: super leuk dat jullie overwegen om mij als fotograaf te boeken voor jullie mooie dag!

Hoe duur het uiteindelijk word ligt er natuurlijk aan voor hoelang jullie mij er bij willen hebben. Persoonlijk vind ik het altijd het leukst om er een hele dag bij te zijn. Van het klaarmaken van de bruid tot ongeveer een uur van het feest. Zo kan ik jullie volledige dag vastleggen en kunnen jullie elk moment herbeleven in jullie uiteindelijke trouw album.


Wat je voor dit tarief krijg is:

  • Een kennismakingsgesprek.

  • Ongeveer 20 a 30 bewerkte foto’s per uur in goede kwaliteit.

  • Een online galerij, waaruit je ook de foto’s kunt downloaden. De link kun je ook doorsturen naar familie en vrienden (deze link blijft voor één jaar bestaan).

  • Een usb met alle bewerkte foto’s in hoge resolutie.

  • Een mini demo album met jullie favorieten er in (van 20 speads).

  • Ik ontwerp het uiteindelijke album voor jullie (zie foto’s aan onderzijde van deze bladzijde).

  • En gezellig een extra gast voor op jullie bruiloft.

Hopelijk heb ik jullie bij deze genoeg geinformeerd. Als er nog vragen zijn of jullie hebben besloten mij te willen boeken mail of bel gerust naar:

info@annezwartfotografie

+31 (0) 634093186

Of klik dan hier voor mijn contact pagina.

 

Alle demo en trouw albums laat ik printen bij Floricolor. Bij Floricolor worden de foto’s in het papier geprint en niet er op. Dit betekend dat jullie album voor altijd mooi zal blijven. Ook de platte harde bladzijden stralen luxe uit. Nog een voordeel hiervan is dat er geen vouwlijn ontstaat.

Hieronder vind je foto’s van een demo album (die je dus als cadeau van mij krijgt na jullie bruiloft) en foto’s van het uiteindelijke album van Lousie & Mirza. Hun hebben 1 groot album besteld en 2 kleine (voor beide ouders van de bruid en bruidegom).

 

Demo album + USB stick

 

Uiteindelijke trouwalbums