over mij

Eerst even voorstellen:

Mijn naam is Anne Zwart. Een energieke, vrolijke meid die zo veel mogelijk positive vibes probeert te verspreiden. Verder ben ik altijd in voor een feestje en gezelligheid. Nu met mijn tweeëntwintig jaartjes jong heb ik nog een heel leven voor me en wil ik al mijn dromen waar maken. Heel cliché i know haha. Maar zeven jaar geleden wist ik al het al, van fotografie wil ik mijn full-time baan maken en daar ben ik nu hard voor aan het werk. Daarnaast hou ik zielsveel van mijn vriend Alexander, kun je mij wakker maken voor sushi en wil ik de hele wereld nog zien. Het mooiste van deze baan is de dankbaarheid van klanten. Mensen blij maken met iets waar jij goed in bent is een heel bijzonder gevoel. Mijn klanten zullen na tientallen jaren nog terug kijken naar de foto’s die ik geschoten heb.

Over mijn werkwijze:

Wat ik het belangrijkste vind aan fotografie is de pure emoties vast leggen. Het hoeft niet in scene gezet te zijn, iedereen is mooi op zijn eigen unieke manier. Jullie doen lekker jullie ding en ik maak die foto's wel. Ik zal jullie fotograferen zoals jullie echt zijn en tuurlijk zal ik jullie helpen waar dat nodig is!

Camera ervaring:

Zoals ik al zei kwam ik zeven jaar geleden voor het eerst echt in aanraking met fotografie en ik was gelijk verliefd. Na mijn middelbare school besloot ik dan ook de opleiding fotografie te volgen aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Deze heb ik twee jaar geleden afgerond. In deze periode moest ik ook een jaar stage lopen. Dit heb ik gedaan bij Raisa Zwart (Raisa Zwart Photography), Anouk van Ravenhorst (Anoukfotografeert) en bij RUMAG. In deze jaren heb ik al veel geleerd en heb ik echt mijn eigen stijl kunnen ontwikkelen. Ik specialiseer mij voornamelijk in bruiloften, familie's, newborn en loveshoots.